Instagram Likes

 0,99 299,99

Wil jij je Instagram Likes kopen, maar niet door de mand vallen met goedkope nep-likes?

LikeBooster is de enige webshop in Nederland waar je echte Instagram Likes kunt kopen.

Scroll verder voor meer informatie.

Wissen
Je post moet openbaar zijn.
Je post moet openbaar zijn!
Categorie:

Product

📸 Echte Instagram Likes

🇺🇸 Herkomst: USA (Amerika)

⚡ Directe levering (< 5 minuten)

💶 Laagste prijzen van Europa

👪 Enkel echte likes, geen bots

⏩ 24 uur per dag geleverd

♻️ 30 dagen garantie

🏆 Vriendelijke helpdesk

Veelgestelde vragen

🤔 Zijn jullie likes echt?

Ja, je kunt in deze webshop alleen echte Instagram Likes kopen.

Deze likes kunnen we dankzij een uniek systeem aanbieden, waarbij we echte personen uit ons netwerk steeds een klein bedrag betalen om je foto of video te liken. Op deze manier kunnen wij likes van echte personen leveren.

🇳🇱 Nederlandse Likes?

In plaats van Amerikaanse Instagram Likes, kun je ook Nederlandse Instagram Likes kopen.

🌍 Bieden jullie ook andere likes aan?

Zeer zeker! Je kunt bij ons de volgende Instagram Likes kopen:

Wil je likes kopen uit een land dat niet in deze lijst staat? Neem dan contact met ons op om te achterhalen of we deze likes kunnen aanbieden.

💶 Zijn jullie de goedkoopste?

Ja, wij zijn gegarandeerd de goedkoopste leverancier van echte Instagram Likes. Simpelweg omdat wij de enige webshop zijn die daadwerkelijk echte Instagram likes kan leveren.

Er zijn goedkopere (of zelfs duurdere webshops) die in hun advertenties beweren echte likes te verkopen.

Maar, wanneer je op hun sites kijkt zie je het volgende:

BoostVolgers: “Kwaliteit likes
SocialResult: “Premium likes
SocialMediaVolgers: “Premium kwaliteit

Enzovoorts…

Maar wat zegt dat nou eigenlijk, (premium) kwaliteit, premium? Het klinkt goed, maar waar zie je het woord ‘echt’ of ‘echte’ staan?!

Nergens! Deze sites adverteren misschien wel dat ze echte likes verkopen, maar dat doen ze niet!

Zo zie je bij een van die sites het volgende staan:

Wij bieden een premium kwaliteit Instagram likes aan. De meeste likes zijn afkomstig van profielen met een goede naam, profielfoto, biografie, eigen foto’s enzovoorts. Echter kan het altijd voorkomen dat er wat minder goede accounts tussen zitten. Wij proberen dit natuurlijk áltijd te voorkomen!

Maar waar zie je staan dat dit echte likes zijn?! Nergens! Dit zijn dus geen echte likes!

Deze partij verkoopt zogenaamde clone-accounts. Dit zijn accounts die door een robot zijn gemaakt en zijn opgevuld met foto’s van misschien wel 100 verschillende personen.

Mega nep, niet echt en ze hebben niets met echte USA likes te maken en worden niet door echte mensen, maar door robots beheerd. Bovendien val je met dit soort nep-likes zo door de mand!

LikeBooster.nl is gegarandeerd de goedkoopste webshop, omdat wij als enige webshop in Nederland echte Instagram likes verkopen.

⏲️ Wanneer krijg ik mijn likes?

Bij LikeBooster leveren we razendsnel.

Zodra je jouw bestelling hebt afgerond, wordt deze direct in ons netwerk geplaatst. Binnen 15 minuten zullen de personen uit ons netwerk je post(s) beginnen te liken.

Wanneer het héél druk is kan dit iets langer duren, maar ga uit van een maximale levertijd van 1 uur.

📹 Uitleg: bestelling plaatsen

Begrijp je niet hoe je Instagram Likes kunt bestellen? Bekijk dan de video-handleiding.

Bekijk de onderstaande video om te ontdekken hoe onze webshop werkt:

Let op; vul je geen goede link in? Dan plaatsen we de likes op de laatste post(s) van je account.

♻️ Heb ik garantie?

Ja, je krijgt van ons 30 dagen garantie op je likes.

Wij kunnen onze likers niet dwingen om je foto’s te liken. Mocht het gebeuren dat iemand je foto liked en deze vervolgens ont-liked, dan vullen wij je likes tot 30 dagen na je bestelling gratis aan met nieuwe (echte) likes.

📝 Krijg ik een factuur?

Jazeker!

Wanneer je de bestelling afrekent, ontvang je na afronding van je bestelling een factuur met je (bedrijfs)gegevens.

☎️ Hoe kan ik jullie bereiken?

Als je vóór het aanmaken van een account vragen hebt, dan kun je ons via de chat op onze website bereiken.

Heb je al een account en heb je vragen over een van je orders? Dan kun je ons contacteren via:

📧 E-mail
💬 Livechat

Deze helpdesk is letterlijk 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar geopend én beschikbaar. Je ontvangt altijd binnen enkele uren een antwoord op je vraag, al stel je die op 1 januari om 04.00 uur ‘s nachts.

Wij waarderen jou als klant en zullen je nooit, maar dan ook nooit laten zitten met vragen of klachten. Zonder jou hebben wij namelijk helemaal geen bestaansrecht en daarom behandelen we je met respect

❓ Mijn vraag staat er niet bij...

Dat kan gebeuren. Stel je vraag via de live-chat op onze website, bel ons of stuur ons een e-mail.

Recensies

AnoniemFotograaf

Volgers kopen... Ik had er mijn twijfels bij. Maar niets is minder waar: het kopen van volgers werkt en loont. Mijn account groeit véél sneller dankzij de volgers die ik kocht op LikeBooster.nl.

JustinPrivé

Absoluut veel sneller en veel betere volgers dan de rest. Want bij andere websites 1) verloor ik de gekochtte volgers binnen een week, of 2) kreeg ik ze niet eens😂

ChantalKapster

Ik schaam me er niet voor dat ik volgers kocht. Voor mijn kapperszaak kocht ik volgers en daardoor lijk ik populairder en daarom volgen Nederlanse mensen mij nu sneller.

AnoniemInfluencer

Mijn sponsor liet me liggen omdat ik niet genoeg volgers had en ze gingen verder met een meid die volgers kocht. Dat kan ik ook. De sponsordeal heb ik inmiddels weer binnen gehaald dus ik ben tevreden over deze dienst.

DennisFotograaf

Door het nieuwe algoritme van Instagram kun je niet anders meer. Je moet volgers en likes kopen om nog enig bereik te krijgen. Te gek voor woorden, maar het werkt wel. Klantenservice is hier trouwens super!

MarjonOnbekend

Erg goede klantenservice. Was nog wat huiverig over het kopen van Instagram volgers dus had even gebeld, en alles werd netjes en duidelijk uitgelegd. De volgers inmiddels ook ontvangen.

Farid070Privé

Koopproces was supernsle en de levertijd ook, staat op de site dat het 5 min is maar had het al binnen 1 min dus erg tervreden met jullie service jongens van likebooster!!!

AliRijschool

Door de volgers van LikeBooster.nl worden mijn posts beter gevonden. Dankzij de zichtbaarheid die ik daarmee krijg ontvang ik nieuwe klanten die rijlessen bij mijn rijschool afnemen.

JordanWebshop eigenaar

Ik koop al jarenlang producten in bij LikeBooster (via het Pro Paneel) en deze gasten weten waar ze mee bezig zijn. Altijd de nieuwste diensten, de beste likes en een sublieme klantenservice.

LisetteBlogger

Erg snelle levering. Eerder besteld bij andere websites en was niet tevreden over hun leversnelheid. Bij een van hun wacht ik zelfs nog steeds op mijn likes. Ik kom bij jullie zeker vaker terug.

HarroldProducer

Bij Likebooster hebben ze echte views die ook in de statistieken van je (zakelijke) Instagram account goed weer worden gegeven (met bereik erbij). Top service!!!

DeniseVlogger

Het is een beetje vals spelen maar het werkt wel. Al mijn concurrenten doen het ook dus ik moest wel likes kopen om mee te komen 😬

Bizz-EBekend persoon

Ik wilde de sample video's waarin ik mijn beats laat horen een groter bereik geven. Met views in combinatie met de likes van LikeBooster is dat goed gelukt.

Anoniem

Zonder bereik, geen gesponsorde deals. Deze views zijn echt en krikken je statistieken zo goed op dat ze niet van echt zijn te onderscheiden. Goed, het zijn dan ook echte views, maar toch... Ben erg blij met de service.

Bas

Eindelijk een shop die views MET BEREIK kan leveren! Mega dankbaar!

Dogan

Fijne webshop en super producten voor de beste prijs. Altijd tevreden maar soms beetje lang maar ja zal wel druk zijn haha

Instagram Likes Kopen

Instagram Likes kopen, wie heeft er vandaaag de dag nog niet van gehoord? Wanneer je een Instagram (bedrijfs)account hebt, weet je hoe moeilijk het is om je account te laten groeien. Het kan wel jaren duren voor je een echt interessant aantal likes op je posts ontvangt.

Omdat je populairder lijkt wanneer je meer likes op je posts ontvangt, is het een zorgwekkend dilemma. Ga je Instagram likes kopen, of niet?

Wij zeggen volmondig: doe het. Zonder likes kom je niet populair over en laten mensen je links liggen. Met veel likes denken mensen dat je mega-populair bent en volgen de echte likes vanzelf!

Natuurlijk kun je advertenties inzetten om meer instagram likes te krijgen, maar besef je goed dat dit heel duur kan uitpakken. Adverteren op Instagram is niet zo makkelijk als het lijkt en het is erg duur. Instagram likes kopen is makkelijk en via LikeBooster.nl ook nog eens spotgoedkoop.