Nederlandse Instagram Volgers

 39,00 99,00

Echte Nederlandse Instagram Volgers kopen, die ook nog eens écht interesse in jouw account hebben?

Misschien klinkt het te mooi om waar te zijn, maar wij kunnen echte, gerichte, Nederlandse en oprecht in jouw account geïnteresseerde volgers aanbieden.

Met andere woorden, wij kunnen volgers leveren die jou klanten, sponsordeals of échte fans opleveren!

Scroll verder voor meer informatie.

Wissen
Geef het wachtwoord van je account op.
Lees eerst alle veelgestelde vragen door en vink aan dat je deze hebt doorgelezen!
Categorie:

Basis

39,00

Per Maand
 •  Persoonlijk advies
 •  Volgen
 •  Ontvolgen
 •  Liken
 • Commenten
 • Welkomst DM
bestel

PlusAanrader

49,00

Per Maand
 •  Persoonlijk advies
 •  Volgen
 •  Ontvolgen
 •  Liken
 • Commenten
 • Welkomst DM
bestel

Premium

99,00

Per Maand
 •  Persoonlijk advies
 •  Volgen
 •  Ontvolgen
 •  Liken
 • Commenten
 • Welkomst DM
bestel

Veelgestelde vragen

🤔 Hoe werkt dit?

Laten we duidelijk zijn: je kunt nergens Nederlandse Instagram Volgers kopen.

Maar, wij kunnen er wel voor zorgen dat échte en oprecht in jouw account geïnteresseerde personen (uit Nederland) jouw Instagram account gaan volgen.

Dit doen we door je Instagram account te automatiseren.

🤓 Krijg ik garantie?

Ja!

Wij garanderen dat je minstens 100 echte volgers per 30 dagen gaat verzamelen, ongeacht het pakket dat je kiest.

Het aantal volgers dat je dankzij deze dienst gaat verzamelen valt hoogstwaarschijnlijk vele malen hoger uit, zeker wanneer jouw account om een populair onderwerp draait.

Onze ‘slechtste’ account uit een hele specifieke niche met maar weinig Nederlandse gebruikers, verzamelt al zo’n 6 maanden lang minstens 550 echte, Nederlandse volgers per maand.

👥 Hoeveel volgers krijg ik?

Dat is sterk afhankelijk van de doelgroep die je probeert te bereiken.

De ene doelgroep heeft namelijk heel veel ‘gebruikers’ (denk aan reizen, eten, enzovoorts) en zorgt zelfs met ons basis-pakket voor honderden nieuwe volgers per maand.

Een andere, bijvoorbeeld hele specifieke doelgroep (denk aan reizen in Libië, eten in Taiwan, enzovoorts) heeft maar weinig (Nederlandse) gebruikers en zal vanzelfsprekend voor een lager aantal volgers zorgen.

Maar, over het algemeen kun je er vanuit gaan dat je minstens 100 volgers per maand zult verzamelen. En dat is écht minimaal, want de ‘slechtste’ account (specifieke doelgroep) die door onze robot word beheerd, verzameld al 6 maanden lang ongeveer 550 volgers per maand.

🔀 Automatiseren

Door je Instagram account te automatiseren, kun je meer (echte) Nederlandse Instagram Volgers en Nederlandse Instagram Likes krijgen.

Simpel gezegd koppelen we jouw Instagram account aan de LikeBooster robot, die voor jou accounts gaat volgen en posts gaat liken. Dit doen we, zodat jouw account aandacht krijgt van personen die mogelijk zijn geïnteresseerd in jouw account. Wanneer jij iemand volgt, of een bericht liked, krijgt diegene daar een melding van.

Voorbeeld:

Je hebt een account dat gaat over reizen en je wilt meer mensen bereiken die geïnteresseerd zijn in reizen (en dus in jouw account).

Onze bot gaat naar dit soort personen opzoek en ontdekt bijvoorbeeld @kellyvanpraet. Kelly is geintresseerd in reizen, want ze volgt onder andere @reizenenreistips.

Vervolgens zal onze bot (vanuit jouw account) eerst een aantal posts van Kelly liken en haar vervolgens volgen.

Kelly ontvangt hiervan meldingen op haar smartphone en de kans is groot dat ze denkt “hey, dit is een toffe reis-account, die ga ik terugvolgen!”.

En op die manier verzamelen wij langzaam maar zeker, honderden, echte, direct in jouw account geïnteresseerde, volgers voor jouw Instagram account.

▶️ Wat automatiseren jullie?

We bieden diverse pakketten aan, waarbij je de keuze krijgt uit de volgende diensten:

Volgen

We gaan personen die mogelijk interesse hebben in jouw account volgen. Deze personen zien vervolgens een melding (“Account X volgt je nu” of wanneer een account privé is “Account X wilt je gaan volgen”).

Personen bekijken die melding, bekijken je account en zullen je – indien ze je account interessant vinden – gaan volgen en je posts gaan liken.

Ontvolgen

Omdat het een beetje raar staat wanneer je duizenden mensen volgt, ontvolgen we de personen die jou niet terug volgen. Dit doen we twee dagen nadat onze robot een persoon heeft gevolgd.

Op die manier blijft de verhouding tussen het aantal volgers en het aantal personen dat je volgt neutraal. Onze robot weet welke accounts hij heeft gevolgd en ontvolgd alleen de personen die hij heeft gevolgd en je niet terugvolgen. Personen die jij zelf hebt gevolgd maar je niet terugvolgen, blijf je dus gewoon volgen.

Liken

Vanuit jouw account gaan we posts van personen liken die mogelijk interesse hebben in jouw account. Deze personen zien vervolgens een melding (“Account X vindt je post leuk”).

Personen bekijken die melding, bekijken je account en zullen je – indien ze je account interessant vinden – gaan volgen en je posts gaan liken.

Commenten

Vanuit jouw account gaan comments op posts van personen achterlaten die mogelijk interesse hebben in jouw account. Deze personen krijgen vervolgens een melding (“Account X heeft op je post gereageerd”) te zien.

De comments bestaan voornamelijk uit Emoji’s, maar kunnen bijvoorbeeld ook iets als “gave post”, of bijvoorbeeld “mooie foto” zijn.

Personen bekijken die melding, bekijken je account en zullen je – indien ze je account interessant vinden – gaan volgen en je posts gaan liken.

DM

Indien je het premium-pakket afneemt, verwelkomen we je nieuwste volgers automatisch met een welkomst-DM. In deze DM plaatsen we wat algemene informatie over jouw account en sporen we personen ertoe aan om meldingen aan te zetten, zodat ze direct een notificatie krijgen wanneer jij een nieuwe post plaatst.

Dit vergroot de kans op meer likes aanzienlijk en zal je account sneller laten groeien omdat je dankzij de extra likes een groter bereik zult hebben.

🏹 Targeting

Om te bepalen welke personen we moeten volgen en welke posts we moeten liken om waardevolle volgers te verzamelen (die daadwerkelijk interesse in jouw product(en) of dienst(en) hebben), is het belangrijk dat we de juiste personen gaan bereiken.

Dat doen we door middel van targeting. Targeting vindt op de volgende onderdelen plaats:

 • Hashtags

We zoeken uit welke hashtags je doelgroep gebruikt. Gaat jouw account over reizen, dan kan de hashtag #vakantie interessant zijn.

Zodra iemand een bericht plaatst met de hashtag #vakantie, speurt onze bot de post op en onderneemt daar – afhankelijk van het pakket dat je afneemt – direct actie op.

Bij het basis-pakket zal de LikeBooster robot personen die de hashtag #vakantie gebruiken enkel volgen, maar bij het plus- en premium-pakket zal de robot ook posts die de hashtag #vakantie bevatten liken en de account die de post heeft geplaatst proberen te volgen.

 • Locaties

Bevindt jouw doelgroep zich in een bepaalde stad, op een specifiek evenement of op een ander soort locatie? Geen probleem! De LikeBooster robot kan jouw account onder de aandacht van personen brengen die zich op een bepaalde locatie bevinden.

De LikeBooster robot speurt berichten af die ge-geo-tagged zijn (dat wil zeggen dat er een locatie aan een post is toegevoegd) en onderneemt afhankelijk van het pakket dat je afneemt actie op die posts.

Bij het basis-pakket zal de LikeBooster robot personen volgen die zich op voor jouw account relevantie locaties bevinden, bij het plus- en premium-pakket zal de robot posts die ge-geo-tagged zijn met locaties die voor jouw account relevant zijn ook liken.

 • Accounts

Dit is ongetwijfeld de meest waardevolle en meest krachtige targetingmethode die bestaat.

Door de LikeBooster robot op volgers van bepaalde accounts te richten, kun je als het ware de volgers van je (directe) concurrent gaan ‘stelen’.

Gaat jouw account over (low-budget) fashion? Dan stellen we de robot zo in dat deze vanuit jouw account bijvoorbeeld de volgers van H&M gaat benaderen door hen te volgen, of hun posts te liken.

Deze methode is ‘by far’ de meest effectieve manier om gerichte volgers te verzamelen, die écht interesse in jouw account hebben.

Ook wanneer je bijvoorbeeld een Instagram account voor je restaurant beheert, is deze targetingmethode extreem waardevol.

Wil jij met jouw (restaurant) account de volgers bereiken van dat mega populaire restaurant in je stad? Geen probleem! We voeren de gebruikersnaam van je concurrent in en onze robot gaat de interactie aan met de volgers van je concurrent door deze te volgen (basis-pakket) of door deze personen te volgen en hun posts te liken (plus- en premium-pakket).

Deze methodes kun je op werkelijk iedere account toepassen en het stelt je in staat om de volgers van je concurrent af te pakken, om mensen met bepaalde interesses te bereiken of om mensen op bepaalde locaties te bereiken.

✅ De stappen

Lees de onderstaande stappen door om te begrijpen hoe dit product werkt.

1️⃣ Onderzoek

Allereerst nemen we (per e-mail) contact met je op, om je doelstellingen te achterhalen en om te peilen wat voor soort volgers je wenst te ontvangen.

Weten we welke doelgroep jij wilt bereiken met je Instagram account? Dan gaan we een campagne voor je samenstellen. Tijdens dit proces gaan wij en onze robot uitzoeken welke personen interesse hebben in jouw account, zodat je zoveel mogelijk volgers gaat ontvangen.

2️⃣ Campagne

Wanneer duidelijk is waar jouw doelgroep zich bevindt, gaan we een campagne opstellen.

Hierbij bepalen we welke Instagram gebruikers we met jouw account gaan volgen (en ontvolgen, als ze je niet terug volgen), welke posts we met jouw account gaan liken en of we comments vanuit jouw account gaan plaatsen onder berichten die gerelateerd zijn aan jouw account.

Dit alles doen we, om onder de aandacht te komen van personen die mogelijk in jouw account geïnteresseerd zijn.

3️⃣ Activatie

We hebben onderzocht waar jouw doelgroep zich bevindt en hebben daarop een campagne samengesteld, die we gaan activeren.

Vanaf nu gaat jouw account automatisch personen volgen, berichten liken en (indien je dat wilt) comments achterlaten.

📈 Krijg ik een rapport?

Ja, aan het einde van iedere 30 dagen ontvang je van ons een rapport waarin je kunt terugvinden hoeveel nieuwe volgers je hebt ontvangen.

♻️ Is dit een abonnement?

Nee, dit is geen abonnement. Je neemt deze dienst per maand (30 dagen) af.

Wil je de dienst na de eerste maand verlengen (en die kans is groot omdat je waarschijnlijk heel wat volgers gaat verzamelen), dan dien je het product zelf, nogmaals aan te schaffen.

🛡️Is dit veilig?

Absoluut!

We weten wat de limieten van Instagram zijn en zullen die nooit overschrijden.

Omdat onze robot niets anders doet dan het nabootsen van natuurlijk gedrag, zal Instagram je account nooit (shadow)bannen.

🔐 Hebben jullie mijn wachtwoord nodig?

Ja, voor deze dienst hebben we het wachtwoord van je Instagram account nodig.

Dit gebruiken we enkel en alleen om je account in ons systeem te plaatsen. Hebben we dat gedaan? Dan vernietigen we je wachtwoord, zodat dit op geen enkel mogelijke manier in verkeerde handen terecht komt.

We begrijpen hoe belangrijk je Instagram voor jou is en zullen je account nooit aan enig risico blootstellen. Immers, we zijn hier om je account te laten groeien, niet om ‘m te laten verdwijnen!

📝 Krijg ik een factuur?

Jazeker!

Wanneer je de bestelling afrekent, ontvang je na afronding van je bestelling een factuur met je (bedrijfs)gegevens.

☎️ Hoe kan ik jullie bereiken?

Als je vóór het aanmaken van een account vragen hebt, dan kun je ons via de chat op onze website bereiken.

Heb je al een account en heb je vragen over een van je orders? Dan kun je ons contacteren via:

📧 E-mail
💬 Livechat

Deze helpdesk is letterlijk 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar geopend én beschikbaar. Je ontvangt altijd binnen enkele uren een antwoord op je vraag, al stel je die op 1 januari om 04.00 uur ‘s nachts.

Wij waarderen jou als klant en zullen je nooit, maar dan ook nooit laten zitten met vragen of klachten. Zonder jou hebben wij namelijk helemaal geen bestaansrecht en daarom behandelen we je met respect.

❓ Mijn vraag staat er niet bij...

Dat kan gebeuren. Stel je vraag via de live-chat op onze website of stuur ons een e-mail.

Recensies

AnoniemFotograaf

Volgers kopen... Ik had er mijn twijfels bij. Maar niets is minder waar: het kopen van volgers werkt en loont. Mijn account groeit véél sneller dankzij de volgers die ik kocht op LikeBooster.nl.

JustinPrivé

Absoluut veel sneller en veel betere volgers dan de rest. Want bij andere websites 1) verloor ik de gekochtte volgers binnen een week, of 2) kreeg ik ze niet eens😂

ChantalKapster

Ik schaam me er niet voor dat ik volgers kocht. Voor mijn kapperszaak kocht ik volgers en daardoor lijk ik populairder en daarom volgen Nederlanse mensen mij nu sneller.

AnoniemInfluencer

Mijn sponsor liet me liggen omdat ik niet genoeg volgers had en ze gingen verder met een meid die volgers kocht. Dat kan ik ook. De sponsordeal heb ik inmiddels weer binnen gehaald dus ik ben tevreden over deze dienst.

DennisFotograaf

Door het nieuwe algoritme van Instagram kun je niet anders meer. Je moet volgers en likes kopen om nog enig bereik te krijgen. Te gek voor woorden, maar het werkt wel. Klantenservice is hier trouwens super!

MarjonOnbekend

Erg goede klantenservice. Was nog wat huiverig over het kopen van Instagram volgers dus had even gebeld, en alles werd netjes en duidelijk uitgelegd. De volgers inmiddels ook ontvangen.

Farid070Privé

Koopproces was supernsle en de levertijd ook, staat op de site dat het 5 min is maar had het al binnen 1 min dus erg tervreden met jullie service jongens van likebooster!!!

AliRijschool

Door de volgers van LikeBooster.nl worden mijn posts beter gevonden. Dankzij de zichtbaarheid die ik daarmee krijg ontvang ik nieuwe klanten die rijlessen bij mijn rijschool afnemen.

JordanWebshop eigenaar

Ik koop al jarenlang producten in bij LikeBooster (via het Pro Paneel) en deze gasten weten waar ze mee bezig zijn. Altijd de nieuwste diensten, de beste likes en een sublieme klantenservice.

LisetteBlogger

Erg snelle levering. Eerder besteld bij andere websites en was niet tevreden over hun leversnelheid. Bij een van hun wacht ik zelfs nog steeds op mijn likes. Ik kom bij jullie zeker vaker terug.

HarroldProducer

Bij Likebooster hebben ze echte views die ook in de statistieken van je (zakelijke) Instagram account goed weer worden gegeven (met bereik erbij). Top service!!!

DeniseVlogger

Het is een beetje vals spelen maar het werkt wel. Al mijn concurrenten doen het ook dus ik moest wel likes kopen om mee te komen 😬

Bizz-EBekend persoon

Ik wilde de sample video's waarin ik mijn beats laat horen een groter bereik geven. Met views in combinatie met de likes van LikeBooster is dat goed gelukt.

Anoniem

Zonder bereik, geen gesponsorde deals. Deze views zijn echt en krikken je statistieken zo goed op dat ze niet van echt zijn te onderscheiden. Goed, het zijn dan ook echte views, maar toch... Ben erg blij met de service.

Bas

Eindelijk een shop die views MET BEREIK kan leveren! Mega dankbaar!

Dogan

Fijne webshop en super producten voor de beste prijs. Altijd tevreden maar soms beetje lang maar ja zal wel druk zijn haha

Nederlandse Instagram Volgers Kopen

Nederlandse Instagram Volgers kopen, wie heeft er vandaaag de dag nog niet van gehoord?

Wanneer je een Instagram (bedrijfs)account hebt, weet je hoe moeilijk het is om je account te laten groeien. Het kan wel jaren duren voor je een echt interessant aantal volgers op je account hebt verzameld.

Omdat je populairder lijkt wanneer je meer volgers hebt, is het een zorgwekkend dilemma. Ga je Nederlandse Instagram volgers kopen, of niet?

Wij zeggen volmondig: doe het. Zonder volgers kom je niet populair over en laten mensen je links liggen. Met veel volgers denken mensen dat je mega-populair bent en volgen de echte volgers vanzelf!

Natuurlijk kun je advertenties inzetten om meer instagram volgers te krijgen, maar besef je goed dat dit heel duur kan uitpakken. Adverteren op Instagram is niet zo makkelijk als het lijkt en het is erg duur. Nederlandse Instagram volgers kopen is makkelijk en via LikeBooster.nl ook nog eens spotgoedkoop.